Tanken bag Adjø

Vi ønsker at give dig sindsro

Med Adjø ønsker vi at skabe en platform, hvor du i ro og mag eller sammen med andre, kan skrive dine tanker og ønsker ned, så du får sindsro og dine pårørende ved hvad der skal ske.

Vi introducerer et digitalt, levende, trygt og uformelt miljø, hvor muligheden for at notere sine ønsker altid er til stede og kan redigeres og videreføres over tid. Helt og aldeles når behovet er der, og samtalen er til stede.

Med platformen ønsker vi at bryde tabuet om at snakke om sin død og hvad der skal ske efterfølgende. Nogle ønsker måske ikke at tage stilling til dette, og overlader det helt og aldeles til de pårørende. Andre har måske en ide til, hvad de ønsker. Mens andre ønsker at være en stor del af planlægningen.
Og det skal de da lige præcis have lov til.

Adjø startside

Hvem står bag?

Platformen er ideskabt af de stiftere, som hver især har mangeårig erhvervserfaring fra hver sine fagområder, Udvikling, IT, Teknik, Salg, Markedsføring og Ledelse.

Ideen udviklede sig netop fordi de selv havde været udsat for tvivlen om en afdødes ønsker og dermed blev Adjø skabt.

Os bag Adjø

Kasper Holst Wochner

Bestyrelsesformand og kommercielt ansvarlig

Kasper bor i København med sin kone og to teenagebørn. I dagligdagen er Kasper Chief Commercial Officer i International IT virksomhed. Kasper har en mangeårig karriere indenfor salg og ledelse. Han har arbejdet i ledelsen hos internationale virksomheder indenfor IT, Telecom og FinTech, og i den forbindelse boet mere end 12 år i Singapore, Luxembourg, Dubai. Herudover har Kasper succesfuld erfaring med at drive egen virksomhed indenfor salgs- og ledelsesudvikling.

Jesper Nisted Milvertz

Direktør, Bestyrelsesmedlem og teknisk ansvarlig

Jesper bor i Korsør med sin kone og to børn.
Til dagligt er Jesper Director for en global “Solutions Design” afdeling i en International IT virksomhed.
Jesper har erfaring indenfor teknisk salg, teknisk support af avancerede SW / HW løsninger, samt ledelses og strategi/produkt og udviklingserfaring fra danske og international virksomheder.