Adjø – Mit farvel

Adjø kategorien “mit farvel” består af følgende elementer

 

Mit farvel - Adjø

Form og ceremoni

Har du en yndlingssalme? Skal ceremonien foregå i kirke eller kapel? Må der være taler? Udfyld dine ønsker, og del dem med dine kære. Og husk, at du altid kan ændre dine valg.

Hvem, hvad, hvor?

Bedemand
Kirke
Kapel
Præst

Udsmykning

Blomster og lys
Salmeblad
Andet

Salmer og musik

Salmer
Sange
Musik
Solist/musiker
Præ/postludium

Taler

Oplæsning
Taler

​Legeme og kiste

Lad dine kære vide, hvad der skal ske med dig, når du er død. Fx om du vil brændes eller begraves. Det er mange efterladte ofte i tvivl om.

Transport og gravsted

Der er flere praktiske spørgsmål end de fleste ved, når det gælder den sidste afsked. Jo mere du svarer på, jo mindre skal dine kære gætte sig frem.

Mindehøjtidelighed og gravøl

Hvad er mest i din ånd? Stilhed eller gravøl efter begravelsen/bisættelsen? Lad dine kære kende din mening.

Partnerskab med afdode.dk

Annoncering

De tætteste personer skal naturligvis have at vide, at du er gået bort. Men også personer længere ude i vennekreds og netværk bør vide det – også for at undgå uheldige misforståelser.

Nu til dags er der flere muligheder for annoncering, både i aviser og online. 

Velgørenhed

Har du gjort dig overvejelser om at betænke velgørenhed med en donation? Er der en sag, der betyder særligt meget for dig? 

Med vores donation funktion, kan du tilføje lige præcis de organisationer, som du ønsker at donere nogle af dine penge til, når du ikke er her mere.

Du tilføjer blot et beløb til de allerede viste organisationer eller tilføjer en helt ny organisation ved at klikke på “Anden organisation +”. Du kan altid slette dem igen, eller ændre i beløbet.

Det er vigtigt at understege, at dette blot er dine ønsker, og der derfor ikke sker nogen donation, før dine kære sørger for dette. Men her har du givet udtryk for, hvad du ønsker.

Det er derfor også vigtigt at du deler dine ønsker med dine kære. Det gør du under “Mine kære”, hvor du tilføjer dem, du ønsker at dele dine ønsker med og herefter sendes der automatisk en invitation via e-mail.

Gå direkte til donation her, hvis du allerede har oprettet en bruger.

Vi ønsker at give dig sindsro

Mit farvel

Skal dine kære gætte, om du vil begraves eller brændes? Om du vil forlade denne verden i stilhed eller det modsatte? Der er mange spørgsmål, men en ting er sikkert. Du bliver glad for at have taget stilling. Og det gør dine kære også.

Med Mit farvel kategorien, har du mulighed for at angive dine ønsker omkring dit farvel. Denne sektion kan du vælge at dele med en eller flere af dine kære.

Udfyldelsen af disse emner, kan gøre mange praktiske gøremål lettere for dine kære.