Hvad siger andre om Adjø

Vi har været ude og snakke med brugerne af Adjø og hørt dem, hvad de synes. Her er et uddrag af deres oplevelser med Adjø platformen.

Først og fremmest er det nemt at oprette sig som bruger. Og man kan gøre det på alle enheder, både web og apps. Når man har oprettet sig som bruger, kan man straks gå i gang med at bruge platformen.

Opret dig nemt og hurtigt

Du skal blot udfylde felterne, som vist på billedet. Datasikkerheden er der styr på, det kan du læse mere om her.

De fleste starter med at gennemse de fire kategorier, for at se hvad det drejer sig om og hvilke emner, man kan tage stilling til. Derefter gås der i dybden med de forskellige kategorier.

 

Start selv her >

Sæt dig sammen med dine nærmeste

Det er en god ide at sidde sammen med en anden og gennemgå kategorierne, til dels for at snakke om det og specielt hvis man gerne vil det samme, som fx et ægtepar, der gerne vil begraves samme sted.

De kan også være forældre/barn scenariet, hvor man netop snakker om de ting, man godt kunne tænke sig, men måske har lidt svært ved at få skrevet ned. Selvom der er mulighed for at tilføje en kommentar under hvert emne, kan det måske nogle gange være nemmere at snakke om det, inden man skriver det ned.

 

Del dine ønsker

Mange er glade for “Mine kære” delen, hvor man kan dele de ønsker, man netop har noteret i platformen, med sine kære. Det kræver blot en e-mail til modtageren.

Mange gode emner og kategorier at tage stilling til

Kategorierne giver god mening og gør også, at det er lettere at overskue – man kan tage en kategori og emne ad gangen.

Der er også en del emner, som man måske ikke går og tænker over, at man skal tage stilling til. Der kan også være nogle, der ikke er så relevante, men dem kan man jo altid undlade at udfylde.

Der er mange gode emner, som man normalt ikke tænker over, og som får ens tanker i gang, og på den måde gøre det lettere for alle. Det drejer sig bl.a. om ”Den digitale arv”, hvor man får direkte adgang til det sted på de sociale medier, hvor man kan tage stilling til, hvad der skal ske med ens sociale medier konti.

En anden god ting er fx også ”Mine ting”, hvor man her kan tage et billede af et arvestykke og derefter tilegne det en person. Og det kan man jo gøre med det samme via appen uden at skulle have fat i papir og kuglepen og derefter sikrer sig, at det stykke papir bliver opbevaret korrekt.

Læs også advokatens gode råd omkring en indbofortegnelse.

Selve platformen fungerer godt på både web og app

Web delen er super god, fordi den måske er lidt mere overskuelig og viser et større overblik over emnerne, end appen gør. Man kan nemlig se flere underkategorier på én gang.

Appen er også super god at bruge og ekstra god til ”her & nu” situationerne, såsom arvestykkerne, eller “hov det var en god sang”, den skal da spilles til min bisættelse.

Vil du selv i gang?

Opret en gratis profil 

Platformen består af fire kategorier:

Mit liv

Heri abonnementer, forsikringer, bolig forhold, finansielle forhold, erhvervsmæssige forhold og kæledyr.

Mit farvel

Heri form og ceremoni, legeme og kiste, transport og gravsted, mindehøjtidelighed og gravøl, annoncering.

Mine kære

Herfra kan du dele dine ønsker med dine kære.

Min arv

Herfra kan du tilføje dine arvestykker, få styr på din digitale arv, samt hjælp til testamente.