Vi har udvidet testamentedelen med yderligere tiltag

Vi har udvidet testamentedelen med yderligere tiltag. Alt dette for at klæde dig bedre på i forhold til, hvad du efterlader dig og hvordan du sikrer dig og dine kære på den bedst tænkelige måde.

Nu indeholder vores testamentedel også informationer om:

Et stort behov for at italesætte den svære samtale

Siden lanceringen af Adjø i sommeren 2020, har tusindvis af brugere oprettet en brugerprofil og taget stilling til deres liv og sidste ønsker. Et emne og et behov, der er oplevet af alle mennesker, men som er svært at italesætte.

Alle som har været igennem et dødsfald, er klar over, hvor meget nemmere det ville have været, hvis vedkommende i tide havde taget stilling og sikret sig, at alle ønsker var skrevet ned.

Adjø hjælper mennesker med at tage stilling til, hvad der skal ske, når de ikke er her mere. Som digital platform både via web og ikke mindst som app, er det ligeledes gjort væsentligt nemmere at opbevare disse informationer. Ligeledes en funktion som sikrer, at de nærmeste får adgang til den vigtige information, når det bliver relevant.

Tag stilling – nemt og tilgængeligt

Tilgængelighed er hele grundideen med Adjø. ”Mange skænderier og uvenskaber i familier kunne undgås, hvis blot der var klarhed omkring afdødes ønsker. Problemet har været, at der ikke er nogen let tilgængelig måde at nedfælde sine ønsker, samt sikre at de nærmeste bliver bekendt med dem. Hidtil har et hæfte med information eller forskellige notater i skuffer og skabe været bedste mulighed.” udtaler Kasper Holst Wochner, en af stifterne bag Adjø.

Med Adjø giver vi mulighed for at kunne notere disse ønsker, lige præcis når tanken eller samtalen finder sted. Som app er Adjø altid tilgængelig lige ved hånden.